YASAL UYARI

Web sitesinin yayıncısı:Ange Basterga
Kayıt ofisi: 20129 BASTELICACCIA (korsika)– FRANSA

https://moviestarcrypto.com/ (Site) web sitesi, Ange Basterga'nın münhasır mülküdür.
Sitenin danışmanlığı, kullanıcılar tarafından tam olarak kabul edilmesine ve uyulmasına tabidir, aşağıdakiler
kullanım Koşulları.

İnternet kullanıcısı, Site'de yer alan bilgileri kişisel ve ticari olmayan amaçlarla kullanmayı kabul eder. Bu yasal uyarıların hükümlerine uyulmaması durumunda, İnternet kullanıcısının hukuki ve/veya cezai sorumluluğu söz konusu olabilir(ler).

1. SİTENİN İÇERİĞİ

Site Ange Basterga tarafından işletilmektedir. Sunduğu hizmet ve ürünleri sunar.

2. FİKRİ MÜLKİYET

Genel olarak, Sitede görünen veriler, programlar, müzik örnekleri, metinler, bilgiler, logolar, görsel kimlikler, hareketli görüntüler ve biçimleri, videolar, Ange Basterga'nın mülkiyetindedir ve Fikri Mülkiyet Kanunu hükümlerince bu şekilde korunmaktadır.

Herhangi bir internet kullanıcısı, Site tarafından sunulan katı çerçeve dışında bunları kullanmamayı kabul eder.

3. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Kullanıcının Sitede sunulan formları yanıtlayarak belirli kişisel verileri sağlaması istenebilir. Bu verilerin girilmesi, kullanıcının talebinin işlenmesi için gereklidir, Ange Basterga tarafından;
Ange Basterga, bilgisayar bilimi, değiştirilmiş dosyalar ve özgürlükler ile ilgili 6 Ocak 1978 tarihli ve 78-17 sayılı yasanın hükümlerine ve 27 Nisan tarihli Avrupa Parlamentosu ve Konseyi'nin (UE) 2016/679 sayılı Tüzüğü'ne uymayı taahhüt eder, 2016 “RGPD” dedi ve emanet edilen kişisel bilgilerin güvenliğini korumak için gerekli tüm önlemleri aldı.

TEDAVİ MÜDÜRÜ

Ange Basterga, internet kullanıcılarının kişisel verilerini veri denetleyicisi olarak işler.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER VE İŞLENME AMAÇLARI

Ange Basterga, Sitede, çevrimiçi iletişim formu veya haber bültenine abone olarak onunla iletişim kuran İnternet kullanıcılarının kişisel verilerini toplar. Bu veriler, kullanıcıların isteklerine yanıt vermek için gereklidir. Ange Basterga, hizmetlerinin sağlanmasının bir parçası olarak, yalnızca iletişim talepleri için kesinlikle gerekli olan aşağıdaki kişisel verileri işler: ad, ad, e-posta adresi, telefon.

Bu kişisel verilerin işlenmesinin amacı, Ange Basterga'nın kullanıcıların taleplerine yanıt vermesini sağlamaktır.

Ange Basterga, Sitede işlenen kişisel verilerin işlenmesinin kaydını tutar.

KİŞİSEL VERİ ALICILARI

Sitede toplanan kişisel veriler yalnızca Ange Basterga ekibinin üyeleri tarafından işlenir.

Kişisel verilerin büyük çoğunluğu Avrupa Birliği'nde bulunan barındırma sunucularında depolanır.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Mailchimp tarafından barındırılan Ange Basterga'nın e-posta hizmeti.

İnternet kullanıcıları, Mailchimp şirketinin Avrupa vatandaşlarının kişisel verileriyle ilgili RGPD'ye uymakla yükümlü olduğu ölçüde, kişisel verilerinin Avrupa'da gerekli olan aynı korumaya tabi olacağı konusunda bilgilendirilir.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMA SÜRESİ

Ange Basterga, yasa veya yönetmelikler aksini gerektirmedikçe, bu kişisel verileri, Ange Basterga'nın veya kullanıcının inisiyatifiyle (örn.

Bu sürenin sonunda veya İnternet'te dolaşanların haklarını kullanması durumunda, Ange Basterga, İnternet kullanıcılarının elinde bulunduracağı her türlü kişisel veri kopyasını imha etmeyi taahhüt eder.

KİŞİSEL VERİLERİN GÜVENLİĞİ

Ange Basterga, araç yükümlülüğünün bir parçası olarak, gerekli tüm önlemleri almayı taahhüt eder.
sağlamak için bu alanda uygun teknik ve organizasyonel önlemleri alır ve uygular.
uygun bir güvenlik düzeyini garanti etmek ve İnternet kullanıcılarının kişisel verilerini kurcalamaya, yok etmeye ve yetkisiz erişime karşı korumaktır.

KİŞİSEL VERİLERİ ÜZERİNDEKİ İNTERNET HAKLARI

İnternet kullanıcıları, erişim, düzeltme, silme,
sağladıkları kişisel verilere ilişkin itiraz, muamelenin sınırlandırılması, kişisel verilerinin taşınabilirliği, otomatik olarak bireysel bir karara konu olmama hakkı ve rızalarının geri alınması hakkı.

Bu haklardan herhangi birini kullanmak için talebinizi aşağıdaki adrese e-posta ile göndermelisiniz: contact@moviestarcrypto.com

Ange Basterga, mümkün olan en kısa sürede ve en geç alındığı tarihten itibaren bir ay içinde yanıt vermeyi taahhüt eder.

İnternet kullanıcıları, kişisel verilerinin işlenmesinin,
Yürürlükteki mevzuat, İnternet kullanıcıları CNIL'e şikayette bulunma fırsatına sahiptir.

KİŞİSEL VERİLERİN GİZLİLİĞİ

Ange Basterga, işlenen kişisel verilerin gizliliğini garanti eder ve bu tür kişisel verileri işlemeye yetkili kişilerin de bu gizlilik yükümlülüğüne uymayı taahhüt etmesini sağlar.

4. ÇEREZLER

Sitede gezinme, kullanıcının bilgisayarına çerezlerin yüklenmesine neden olabilir.

Bu çerezler aracılığıyla elde edilen veriler, Sitede daha sonra gezinmeyi kolaylaştırmayı ve Siteye çeşitli katılım ölçütlerine izin vermeyi amaçlamaktadır.

Sitenin kullanıcısı, aşağıda gösterildiği gibi tarayıcısının seçeneklerine giderek çerezleri devre dışı bırakma seçeneğine sahiptir:

 

5. GOOGLE ANALİTİKLERİ

Ange Basterga, bu Sitedeki kullanıcıları izlemek için Google Analytics'i kullanır.
Çerezler, bu verileri toplamak için Google Analytics tarafından kullanılır.

Google, yeni düzenlemelere uymak için, kullanıcıların bir sonraki sayfada görebilecekleri veri işlemede bir değişiklik yapmıştır.

Ange Basterga, toplanan verileri anonim olarak işlemeyi ve “veri paylaşımını” devre dışı bırakmayı taahhüt eder.

6. YORUMLAR

Ange Basterga, kullanıcıları Siteye yorum göndermeye teşvik eder. Ancak Site içeriğiyle ilgisi olmayan yorumlar spam olarak değerlendirilecek ve bu nedenle silinecektir.

Saldırgan veya ırkçı, şiddet içeren veya cinsel çağrışımlar içeren yorumlar da silinecektir.

7. YÜKÜMLÜLÜK

Ange Basterga, Sitede meydana gelebilecek ve veri kaybına veya sitede üretilen bilgilere erişilememesine yol açabilecek olası arızalardan dolayı hiçbir sorumluluk kabul etmez. Ange Basterga, Sitede bulunan bilgilerin eksiksizliğini ve doğruluğunu ve ayrıca üçüncü bir şahıs tarafından değiştirilmediğini (izinsiz giriş, virüs) garanti edemez. Kullanıcı, Site içeriğinin kullanımından münhasıran sorumludur.

Sitede sunulan unsurlar önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir ve açık veya zımni hiçbir garanti verilmeksizin İnternet kullanıcılarının kullanımına sunulur.

Sitede bulunan hipermetin bağlantılarının varlığı sorumluluk dayanışması yaratmaz.
Ange Basterga ve diğer sitelerin sahipleri arasında, sörfçünün yönlendirildiği sitelerin içeriğine ilişkin olarak. Sadece bu sitelerin sorumluluğu devreye girebilir.

tr_TRTurkish